Map

Aangenaam, Brand Boekhouders

No-nonsense boekhouding

Wij vinden het belangrijk dat jij je geen zorgen hoeft te maken over de cijfers. Als ondernemer heb je het al druk genoeg. Overzicht, structuur en duidelijkheid, dat is wat we je bieden. We maken het niet moeilijker dan het is. Wij zorgen ervoor dat je boekhouding klopt, dat je aangiftes op tijd (en correct) de deur uitgaan en dat je altijd weet waar je aan toe bent.

Waar wij het meest blij van worden: de bedrijven waar we écht iets kunnen betekenen. Omdat we je werk uit handen nemen, zodat jij op je bedrijf kunt focussen. Omdat we je met slimme adviezen helpen de juiste keuzes te maken. Omdat we ervoor zorgen dat je altijd weet waar je (financieel) aan toe bent en hoe je meer uit je bedrijf kunt halen. Omdat we samen de beste resultaten boeken.

Banner

Voor wie en door wie?

Bij Brand Boekhouders richten we ons met name op zelfstandigen en kleine bv’s. Je kunt bijvoorbeeld voor het volgende bij ons terecht:

  • Ben je een startende ondernemer? We vertellen je graag álles wat je moet weten voor een vlammende start.
  • Is administratie niet jouw ding? Laat je het te lang liggen, vind je het ingewikkeld of wil je er gewoon vanaf? We helpen je aan een eenvoudig en kraakhelder systeem.
  • Verdwaal je in de regelingen, vrijstellingen, wetgeving en subsidies? Onze branchespecialisten weten precies wat voor jouw bedrijf relevant is. 

Altijd op maat

We gaan graag voor je aan de slag, met de zaken die je bij ons neer wilt leggen. Wil je zo min mogelijk zelf doen, dan nemen we je graag alles uit handen. Doe je juist het meeste zelf en zoek je vooral iemand die je jaarcijfers opmaakt of je belastingaangifte controleert? Ook dat doen we graag.

Bij ons geen standaardpakketten. We kijken samen wat je nodig hebt en daar passen we onze dienstverlening op aan.

Wat meer over onze achtergrond

Brand Boekhouders is in 1983 opgericht door Otto Paul Brand. Ons team bestaat uit zo’n 20 man, deels freelance en deels in dienst. En daaromheen een flexibel netwerk van professionals en experts, waaronder juristen, fiscalisten, registeraccountants, advocaten en notarissen.

Persoonlijk contact vinden we belangrijk. En eerlijke tarieven. We werken transparant, zonder gedoe. Met Brand Boekhouders richten we ons op zelfstandig ondernemers en kleine bv’s. Heb je grootse plannen of groei je lekker door? Dan heten we je graag van harte welkom bij Brand Corporate, onze tak voor grotere bedrijven en complexe organisaties. 

Over het team

Ons team bestaat uit zo’n twintig man op vijf locaties in Nederland. We werken vanuit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Nijmegen en Den Haag. Hecht je niet zo’n waarde aan een lokaal kantoor, dan is het goed om te weten dat we ook volledig digitaal kunnen werken. Net wat jij prettig vindt!

Banner

389

We ontzorgen meer dan 380 actief beheerde BV’s.

617

We helpen meer dan 600 freelancers en eenmanszaken.
AGERAS
Brand Boekhouders

4.7 / 5 – 18 reviews

Bij de overstap van een groot kantoor naar Drs. Brand blijkt de rekening in eens weer betaalbaar en krijg ik niet voor ieder wissewasje een factuur, maar betaal ik een vooraf afgesproken prijs. (...)

Sophie van 't Laar

Aan boord sinds 2019

Top boekhouder! Snelle afhandeling en staan je snel te hulp. Niet duur. Een aanrader! Groetjes Monique Vries!

Monique Vries

Aan boord sinds 2021

De heer O.P.Brand is zeer ervaren en behandelt zijn opdrachten met zorg en aandacht. De wensen van de klant staat centraal. Zeer tevreden!

Anisa Ahmadi

Aan boord sinds 2017

Nu actueel

News
3 oktober 2021

Afkortingen. Ken je ze?

20 augustus 2021

Youngtimer regeling

3 juli 2021

Je bankrekening #Starter