Service

Ervaren en meedenkend

Weet waar je financieel staat

Je kunt bij ons terecht voor kleine controlewerkzaamheden of het voeren van de volledige financiële administratie. En alles daar tussenin natuurlijk. We gaan graag voor je aan de slag met wat je bij ons wilt neerleggen.

Wil je zo min mogelijk zelf doen? Dan nemen we je graag alles uit handen. Doe je juist het meeste zelf en zoek je vooral iemand die je jaarcijfers opmaakt of je belastingaangifte controleert? Ook dat doen we graag!

Boekhouding voor eenmanszaken en freelancers

We zijn er voor de freelancers, de eenmanszaken en de zzp’ers. We helpen je graag met het opzetten en onderhouden van een overzichtelijke boekhouding, jaarlijkse hulp bij de belastingaangifte of ander advies. En heb je ons bijvoorbeeld alleen nog voor de BTW-aangifte of inkomstenbelasting? Dat kan!

 • Volledige boekhouding

  Gewoon super geholpen. We draaien bijvoorbeeld een export van jouw zakelijke rekening om slim de aangiftes te doen. En slim boekhouden betekent ook een scherpe prijs.

 • Aangifte inkomstenbelasting

  Omdat zakelijk en privé in dit geval één zijn, is het zaak dat dit goed gebeurt. Dit kan je uiteraard ook los bij ons afnemen.

 • BTW-aangifte

  Ieder kwartaal op de juiste manier de BTW aangeven.

Boekhouding voor vennootschappen onder firma

We zijn er voor de freelancers, de eenmanszaken en de zzp’ers, maar natuurlijk ook voor de vof.'s. Deze werkzaamheden komen ook erg met elkaar overeen. We helpen je graag met het opzetten en onderhouden van een overzichtelijke boekhouding, jaarlijkse hulp bij de belastingaangifte of ander advies. En heb je ons bijvoorbeeld alleen nog voor de BTW-aangifte of inkomstenbelasting nodig? Dat kan!

 • Volledige boekhouding

  Gewoon super geholpen. We draaien een export van jouw zakelijke rekening om slim bijvoorbeeld de aangiftes te doen. En slim boekhouden betekent ook een scherpe prijs.

 • Aangifte inkomstenbelasting

  Omdat zakelijk en privé in dit geval één zijn, is het zaak dat dit goed gebeurt. Dit kan je uiteraard ook los bij ons afnemen.

 • BTW-aangifte

  Ieder kwartaal op de juiste manier de BTW aangeven.

Boekhouding voor bv's

Is je administratie wat complexer? Heb je een (kleine) bv en hulp nodig bij de salarisadministratie, vennootschapsbelasting of financiële prognoses? Ook dan zijn we je graag van dienst!

 • BTW aangifte

  Ieder kwartaal, netjes geregeld

 • Jaarrekening opmaken en deponeren

  Ieder jaar netjes en op tijd je jaarrekening

 • Vennootschapsbelasting

  Keurig door ons ingediend, omdat dit nu eenmaal via een boekhouder moet

 • Loonadministratie

  Van 1 DGA tot een veeltal aan medewerkers

 • Aangifte inkomstenbelasting

  Dit kunnen we voor je privé er natuurlijk bij doen

Meer nodig en het liefst op maat?

Dan kunnen we je het best van dienst zijn bij Brand Corporate. Brand Boekhouders richt zich namelijk op zelfstandig ondernemers en kleine bv’s. We hebben ook een corporate tak, gericht op grotere organisaties en complexe financiële structuren. Binnen Brand Corporate zijn we je graag van dienst op het gebied van Finance, Tax en Legal. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op.

 • Maatwerk

  Complexere vraagstukken? Neem dan contact op.

En dit doen we ook voor je

Financieel advies

Heb je geen specifieke dienst nodig, maar wil je advies over jouw financiële situatie? Neem dan contact op

Prognoses en kredieten

Heb je hulp nodig bij het aanvragen van een krediet? Dan maken we financiële prognoses en helpen we bij de aanvraag.

Administratie

Naast administratie voor een eenmanszaak of bv, doen we het natuurlijk ook voor een VOF, cv, maatschap, coöperatie, vereniging of stichting

Regelingen en Subsidies

We bieden ondersteuning en advies rondom fiscale/financiële regelingen en subsidies. Denk bijvoorbeeld aan corona-steunmaatregelen, MIA, Vamil en anderen.

Financieel beheer VvE

Dit vereist vaak wat extra aandacht en specialistische kennis. Wil je weten of je jouw VVE bij ons kan onderbrengen? Neem dan even contact op.

Privé-administratie en belastingaangiftes

Uiteraard kunt ook als privé persoon bij ons terecht voor het uitbesteden van de administratie.

Bij de overstap van een groot kantoor naar Drs. Brand blijkt de rekening in eens weer betaalbaar en krijg ik niet voor ieder wissewasje een factuur, maar betaal ik een vooraf afgesproken prijs. (...)

Sophie van 't Laar

Aan boord sinds 2019

Top boekhouder! Snelle afhandeling en staan je snel te hulp. Niet duur. Een aanrader! Groetjes Monique Vries!

Monique Vries

Aan boord sinds 2021

De heer O.P.Brand is zeer ervaren en behandelt zijn opdrachten met zorg en aandacht. De wensen van de klant staat centraal. Zeer tevreden!

Anisa Ahmadi

Aan boord sinds 2017

In gesprek over jouw boekhouding?

Vul dan even het intakeformulier in via de contactpagina of pak je telefoon en bel ons op 085-0601447.

Contact

Veelgestelde vragen

Jazeker! Of je nu alleen je inkomstenbelasting wil uitbesteden of ieder kwartaal de BTW-aangifte, wij maken altijd een passend pakket én prijs voor jouw situatie.

Overstappen van jouw huidige boekhouder is zo gepiept. Hier komt (gelukkig) minder bij kijken dan je misschien denkt. Nieuwsgierig? Neem even contact op, dan heb je direct inzicht in de stappen en een prijs.

Ben je een startende ondernemer? We vertellen je graag álles wat je moet weten voor een vlammende start. Gegarandeerd.

Doordat we een groot aantal eenmanszaken en bv's bedienen zit jouw branche er vrijwel altijd tussen. Daarnaast doen we actief onderzoek naar regelingen, subsidies en andere branche specifieke aspecten om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

We mogen dan werk maken van jou financiën, maar dat betekent niet dat de teller begint te lopen zodra we de telefoon opnemen. Wil je iets even dubbelchecken voordat je het indient of inboekt? Gewoon even bellen.

Brand Boekhouders is in 1983 opgericht door Otto Paul Brand. Ons team bestaat uit zo’n 20 man, deels freelance en deels in dienst. En daaromheen natuurlijk een flexibel netwerk van professionals en experts, waaronder juristen, fiscalisten, register accounts, advocaten en notarissen.. Persoonlijk contact vinden we belangrijk. En eerlijke tarieven. We werken transparant, zonder gedoe. Met Brand Boekhouders richten we ons op zelfstandig ondernemers en kleine bv’s. Heb je grootse plannen of groei je lekker door? Dan heten we je graag van harte welkom bij Brand Corporate, onze tak voor grotere bedrijven en complexe organisaties.